Super Bowl Ranking

Peyton Manning, Tom BradyNagyon szomorúan fogok bele a 2013-as szezon utolsó erősorrendjébe. A csapatok elfogytak, a szezon pár napon belül teljesen véget ér, és pokoli hosszú szünet jön, megint. Mintha most ültünk volna a strandon az esélyeket elemezve, vártuk, hogy végre tesztelhessük, valóban olyan kurva jó-e a gamepass, aztán hoppá, hátra van a Super Bowl, viszlát. Szóval szar ez, na. Én konkrétan le is maradok a döntőről, mert a Pats veresége után sovány vigaszként azonnal aktiváltam a Snowattackes beszállókártyám, úgyhogy hacsak egy francia közszolgálati tévé nem érzi majd fontosnak az év egyik legfontosabb sporteseményét, akkor én bizony augusztusig Futball nélkül leszek. Hogy emiatt most sajnáltok-e, rátok bízom. Mindenesetre ebben a szezonban utoljára folytatás, mármint ami a rankingeket illeti.

 1. (1.) Seattle Seahawks

Hát tippelni azt nem tudok, a megérzéseim pedig baszottul cserben hagytak. A Seahawks megszerezte a számára oly fontos hazai pályát, és besétált a Super Bowlba. A kijelentés talán nem teljesen fedi a valóságot, de ez már nem az a szakasza a szezonnak, amikor bele kell menni a részletekbe. Képes lesz a Legion of Boom és társai bebizonyítani, hogy a bajnokságot igenis a védelmek nyerik?

2. (3.) Denver Broncos

1990-ben fordult elő utoljára, hogy a legjobb defense és a legjobb offense jutott be a Super Bowlba. Az pedig, hogy a szeptemberben bemondott két legerősebb végül – tulajdonképpen simán – döntőbe jusson, fogalmam sincs, hogy mikor történt meg utoljára. Aki ebben a szezonban kezdte követni az NFL-t, azt is kérdezhetné: mi a faszom ez, a LaLiga bazmeg?! Persze tudjuk, hogy nem, hál’istennek… Peyton Manning szépen lassan meghazudtolja önmagát, de ahhoz még mindig meg kell nyernie egy meccset, különben szart sem ért az egész szezon, és ezt ő is tudja.

Mindenkinek jó szurkolást vasárnapra, a Playoff Ranking szeptembertől ismét itt lesz. Szép lassan ismét jó idő, aztán gurulós foci Brazíliából, lányok és fiúk nézegetése a strandon, és észbe sem kapunk, máris újra game time. Csóközön.