Super Bowl Ranking #3

Peyton Manning, Tom BradyLehet, hogy sokszor sokaknak nem voltam vicces. Tudom, hogy az Eagles szurkolók nem szeretnek, mert az egész alapszakaszban a Cowboyst favorizáltam. Meg ugye még mindig Patses vagyok, ami sok olvasónál már a kezdeteknél kiverte a biztosítékot, de az ő szimpátiájukkal nem is számoltam. De mit akarok ebből a felsorolásból kihozni? A lényeg, hogy sok mindent lehet mondani rám, viszont ezt a nyitóképet annyira telibe találtam erre a szezonra, hogy nagyon. És most, hogy emiatt megdicsőültem, lássuk, hogy alakul a top 4 akkor, amikor már igazából nem oszt, nem szoroz, ki hányadik.

1. (1.) Seattle Seahawks

Bennem nem sok változott velük kapcsolatban. Baszott jó ez a védelem, Beast mode az Beast mode. De nem tudom, mire lennének képesek a _bajnokság ezen szakaszában, ha nem ők uralnák a meccset. Persze lehet, hogy sosem derül ki, és simán megnyerik a Super Bowlt. Hozzátenném azonban, hogy az időjárás is nagyon mellettük volt, mert amiben a Saints nagyon jó, azt szinte lehetetlen volt normálisan alkalmazniuk.

2. (4.) San Francisco 49ers

A legszorosabbnak várt meccs lett a legsimább. A 9ers nagyon meggyőző volt, mind támadásban, mind védekezésben, és ők egyszer már megverték a ‘hawkst az alapszakaszban… Igaz, Seattle-ben meg nagyon kikaptak. Előztek, és ezzel elárulom, bárhogy is alakul a vasárnap, a februári esélyes nálam az NFC leendő bajnoka.

3. (2.) Denver Broncos

Kitartott a megszerzett előny, más szemszögből nézve: egy negyed foci Denverben nem elég az AFC döntőhöz. Manningnek kilencedszerre nem jött össze a one and done, aminek nyilván örül, megitta a sörikéjét, amire úgy vágyott. Mindenképp javulniuk kell azonban, ha szeretne döntőzni Elisha otthonában, mert a Patriots biztosan nem fog 3 negyed előnyt adni, maximum kettőt.

4. (6.) New England Patriots

Jó kis futó brigád lett belőlünk. Persze nem volt ebben semmi meglepő, várható volt, hogy ez lesz az A terv, miután az egyik leggyengébb d-line a ligában a Coltsé. Bejött. És ami ebben a legfélelmetesebb a Broncos számára, hogy se a futás, se a passz elleni védekezésük nincs a toppon. Mert ha a futást meg is fogják, még mindig jöhet Brady, valamint a lesajnált elkapógárda. Persze ez nem egyenesen arányos egy vendéggyőzelemmel, közel sem. Ami biztos, hogy a nyitóképem főszereplői egy újabb felejthetetlen estével fogják megajándékozni az NFL szerelmeseit. Tizenötödször.

A képtelenségeket pedig hagyjuk, innentől már nincs meglepetés számomra.