Playoff Ranking #16

Peyton Manning, Tom BradyKarácsony van, de mi nem állunk meg, mivel a szezon legfontosabb szakasza még csak most következik. Elérkeztünk a playoff ranking utolsó _adásához, mivel jövő héten már Super Bowl rankinggel jelentkezünk. Erre a hétvégére is jutott pár érdekes eredmény, ennek fényében nézzük, hogy is áll a top 12 ebben az évben utoljára.

1. (1.) Seattle Seahawks

Iderakhatnám akár a Broncóst is, de inkább nem. Ez a vereség még jól is jöhet a későbbiekben.

2. (2.) Denver Broncos

Újabb rekord került Peyton neve mellé, ezáltal még biztosabb, hogy ő lesz az MVP. Legalább erre a szezonra is jut valami egyéni elismerés, ha már januárban úgysem megy a játék.

3. (3.) San Francisco 49ers

Egyik szemem sírt, a másik nevetett. Kaep nagyot játszott, de az ellenfélnél szerepet kapó 9ers defense végül kinyírta a győzelmi esélyeimet. Pedig 30 papír volt a tét.

4. (5.) Carolina Panthers

Csoportdöntő behúzva, Atlantában pedig az is biztossá válik, hogy pihenni fognak egy hetet wild card hétvégés szereplés helyett.

5. (7.) New England Patriots

Jacoby, Joseph, Justin? Where are you?

6. (6.) New Orleans Saints

Ahhoz képest, hogy milyen ergyák idegenben, nem is volt ez olyan rossz. Bárhova is utaznak majd január első hétvégéjén, papíron mindenképp favoritok lesznek.

7. (8.) Cincinnati Bengals

Csoportgyőzelem, esély a pihenőhétre, esély végleg eltakarítani az egyik legnagyobb riválist. Álomhét!?

8. (4.) Kansas City Chiefs

Kiábrándító teljesítmény vereséggel, és habár volt esély, ebből nem lesz pihenőhét. De sanszosan kiderül még ne is olyan sokára, hogy akkor most Colts, vagy Chiefs?

9. (10.) Indianapolis Colts

Ha nem lettek volna baszottul rapszodikusak, akár fordítva is lehetne. Amúgy meg tök mindegy, fentebb említett okokból.

10. (9.) Miami Dolphins

Hát, ezt jól elkúrták. De a Patsre mindig lehet számítani, ezáltal újabb esélyt kaptak, amit már úgy hiszem, nem fognak elszalasztani.

11. (!) Dallas Cowboys

Csak mert annyira adja magát az Eagles. És mert nyár óta azt mondom, idén a ‘boys csoportgyőztes lehet. Ideje most már meghálálni a bizalmam.

12. (11.) Chicago Bears

Ők sem a könnyebb utat választották, és mivel Rodgersről továbbra is csak találgatni lehet, ezért nálam övék az utolsó januári belépő.

Minden olvasónknak Kellemes Ünnepeket kívánok!