Három név: Jacoby, Joseph, Justin

ray lewis bácsi és ed reed bácsi köszöntik a nagyérdeműt a csodálatos baltimore ravens feltámadásának harmadik napján. ray lewis bácsi és ed reed bácsi már az előző helyen megmondták, hogy mi lesz, a csodálatos baltimore ravens egyszer csak olyan sorozatot produkál, hogy beleremeg az nfl, elsöpri az útjából a senkiházi pittsburgh steelerst, beleszakassza a levegőt a kislánynevelde new england patriotsba, hogy aztán a maradék életerőt is kipréselje a buzi bengalsból. ray lewis bácsi és ed reed bácsi megint szólnak előre: már nem az a kérdés, hogy bejut-e a rájátszásba a csodálatos baltimore ravens, hanem, hogy hány meccset játszik otthon.

ray lewis bácsi és ed reed bácsi olyanok újlipótvárosban, mint ray lewis bácsi és ed reed bácsi helytartói baltimore-ban, amikor már senki sem számít arra, hogy odakoszolnak, akkor ray lewis bácsi és ed reed bácsi a kandallóban tekintik meg a vasárnapi csodálatos baltimore ravens-kislánynevelde new england patriots találkozót, ahol az igazságosztó terrell suggs örökre eldönti a kérdést, hogy akkor a csicska bradynek hány gyűrűje lesz ebben a fertelmes, többször megénekelt fűrészporos hányásba hempergetett karrierjében. mindenki jöhet a szatyraival.

ray lewis bácsi és ed reed bácsi láttak már különleges dolgot az nfl-ben, de amit az elmúlt hetekben justin prime time tucker, báró joe flacco az olasz csődör elit irányító és jacoby superman jones művel az igazán ray lewis bácsi és ed reed bácsi megindul az újabb super bowl run felé pillanat.

kezdődött az egész azzal, hogy a szezon legaljasabb meccsén a csodálatos baltimore ravens hosszabbításban kikapott a chicago bearstől. ray lewis bácsi és ed reed bácsi ritkán sem szokott foglalkozni az nfc-vel, de most idekívánkozik, hogy a hermafroditafejű véglény marc trestman egy igazi geci, és ray lewis bácsi és ed reed bácsi super bowl közelébe érzi a bearst. de a lényeg, hogy 4-6, és az egész afc a csodálatos baltimore ravensen röhög.

és ez az pillanat, amikor a csodálatos baltimore ravens és ray lewis bácsi és ed reed bácsi igazán magukba néznek és megindulnak lefelé. először a csodálatos baltimore ravens levetett ruháiba öltözködő new york jets lett megpofozva, majd jött a senkiházi pittsburgh steelers eleni hazai meccs. aki kikap, mehet a levesbe, aki nyer, még életben van, ezért mike tomlin felmegy a pályára, hogy megakadályozza jacobyt a visszahordásban. no flag, az utolsó pillanatban azonban a huncuttestű hibázik, 22-20-ra nyer a ravens.

ravenscucc

jön a vikings és adrian peterson, a hatalmas hóviharban pedig a szezon leggyilkosabb meccse. peterson, mint az nfc sztárjai a ravens ellen oly sokszor megsérül, a báró úr, valamint jacoby az utolsó két percben pedig 3 td-t csinál, négy másodperccel a vége előtt nyer a ravens.

7-6-nál pedig már egyáltalán nem röhögnek az okosok, mert a csodálatos baltimore ravens az igazi true grit. mert kitől is fél igazából peyton manning? tom bradytől, és hogy hidegben kell játszani a ravensszel. jön a cigány lions, dome-ban, matt the rookie king elam beszól megatronnak, aztán az utolsó pillanatban ki biztosítja be a győzelmet justin prime time tucker 61 yardos mezőnygólja után? a rookie king.

ray lewis bácsi és ed reed bácsi kérdezik, hogy ezek után ki is az esélyes a ravens-buzikon? a gronktalanított, az igazságosztó terrell suggstól rettegő, a ravens ellen hagyományosan a kezdőkörbe csupizó patriots? jacoby superman jones két giga visszahordás, egy elkapott td, justin prime time tucker három mezőnygól, a báró úr 311 yard 3 td/0 int, három futott first down.

beat this.