Playoff Ranking #14

Peyton Manning, Tom BradyElérkezett az idő, ideje új alapokra helyeznem a sorrendezési elvet. Vannak csapatok, akik már biztos résztvevői a rájátszásnak, vannak, akik majdnem, és ez azért a teljesítmény, a koncentráció rovására mehet. Azt viszont nem jelenti, hogy kevesebb esélyük lenne elérni New Yorkba, mint eddig, szóval ez jusson mindenki eszébe, mielőtt beindulna a masszív értetlenkedési folyamat. Nagyon köszi!

1. (1.) Seattle Seahawks

Szoros vereség után is az élen, de azért nem árt odafigyelni az elkövetkezendő 3 hétben, mivel más ez a ‘hawks idegenben, és más a CenturyLink Fielden. Nagyon más.

2. (2.) Denver Broncos

Manningnek csak kisütött a nap délutánra, passzolt is 4 td-t a cidriben. Szégyellem magam a múlt heti nyilatkozatért. Legalábbis az egyik felének feléért biztosan.

3. (7.) New Orleans Saints

Indulnak az izgalmak a harmadik helytől, belép az aktuális forma is, mint tényező. Breesék lesimázták a Pantherst a Dome-ban, náluk az előny újra, de azért lesznek itt még izgalmak. 50 000.

4. (6.) San Francisco 49ers

Kaepernick alig várja, hogy szaladgálhasson végre, ez biztos. De addig is újra teljes létszámban a célpontarzenál, lehet zsebből passzolgatni szépen. Nem szívesen kerülnék össze velük a wild card körben.

5. (5.) Cincinnati Bengals

A vasárnap esti rangadó keretein belül meg lehet nyerni a csoportot, és ezt meg is fogják tenni.

6. (3.) New England Patriots

Két dologban vagyok biztos: nincs még egy csapat, amelyik ennyi kulcssérülttel képes lenne 10-3-mal állni. Mi a másik? Gronk és passz elleni védekezés nélkül nem lehet eljutni a Super Bowlba.Rob_Gronkowski_Knee_Injury_Torn_ACL_Patriots_Browns

7. (4.) Carolina Panthers

Nem erre számítottam, de ők sem, ez tuti. A Jets ellen újra vissza lehet térni a helyes útra, egyúttal bemelegíteni a valódi csoportdöntőre.

8. (8.) Kansas City Chiefs

Elnézést a Chiefs szurkerektől, de olyan bántóan gyenge ez a Redskins, és olyan bitang sűrű a mezőny a 3-7. helyig, hogy még egy ekkora győzelem után is a helyükön maradnak.

9. (12.) Miami Dolphins

Ha a 3-7. helyig azt mondtam, sűrű, akkor a 9-12-ig szinte bármelyik csapat bárhol állhatna. Pittsburghben nyerni elég most a kilencedik helyre, akkor is, ha Antonio Brown egy barom.

10. (9.) Detroit Lions

Melegszik a pite, nem kicsit, de azért még itt vannak. Volt jó pár vitatható bírói ítélet a havas Philadelphiában, szorosabb meccs volt ez, mint az eredmény mutatja.

11. (12.) Indianapolis Colts

Így kell egy sima vereséggel, 42 kapott ponttal előzni, pluszban rájátszásba jutni. A Coltsnál értenek hozzá bakker, hogy kicsit susogós mackós legyek.

12. (11.) Dallas Cowboys

Tudom, jobban áll már az Eagles, jönnek majd a megmondóemberek, de ettől még kitartok az eddigi álláspontom mellett, miszerint a Cowboysé lesz a playoff ebből a négyesből.

Utolsó figyelmeztetés: Triplázunk, mert itt óriási felfordulás lehet, akár már a jövő hétre. Detroit, Dallas, Miami. MIndhárman veszélyben, a hibázási lehetőség a nulla felé konvergál. Vagyis már ott is van.