Mémeső & Tippverseny Week 14

Este a Houston és a Jacksonville harcba száll az 1/1-ért, mely mérkőzésre valljuk be, hogy kevesen maradunk ébren. Éppen ezért a klasszikus beharangozó helyett lássuk napjaink legnépszerűbb mémjeit. A tippverseny a hajrájához érkezett!

samuel_l

rexnickkaepercolinflynn folesfacemask

browns

jax jets gordon

deandredallasridley

seattle

falcons

toronto2

carolina

kézműveskandalló

Részletek a meccsnézéssel kapcsolatban ITT!

Tippverseny:

Immáron nincs bye week, így 1-16-ig kell most mindenkinek leadni a tippeket! A heti kérdés értéke emiatt visszatér az eredeti értékre, ami 8 pontot jelent. A fogadóirodák logikája alapján, aki a csütörtöki meccsre nem tippel, az  9 pontos tippet nem adhatja le a továbbiakban!

A csütörtöki tippek határideje minden esetben a meccs kezdésének időpontja, amúgy vasárnap 19:00-kor zárul a játékhét.

A kérdőív ITT kitölthető, mindenki megtekintheti a saját és társai tippjét ITT. A későbbiekben ugyanezeken a linkeken elérhetőek maradnak az adott hét tippjei.

Kérek mindenkit, hogy adjon meg nevet, mert e nélkül a tippek érvénytelenek lesznek a jövőben.

Az összetett állása a lenti táblázatban megtekinthető, reklamálni a hozzászólásokban lehet, minden pont a helyére kerül.

Néhány esetben időtúllépés miatt a csütörtöki Packers @ Lions meccsre leadott tippek nem kerültek elfogadásra, illetve Petercar, mito22, Wildcard, turosz és zityi versenyzőknél az elmúlt heti pontok újra lettek kalkulálva, hiszen önhibájukon kívül nem a 13 pontos tippet nem adták meg, hanem az 5 pontosat. Tipposzlopuk módosításra került úgy, hogy a 13 pontos tipp hiányozzon, de a felállított erősorrend megmaradjon.

TOP100