Playoff Ranking #13

Peyton Manning, Tom BradyMiután katonadani kellően kitrollkodta magát a múlt héten, újra a legjobb kezekbe került a top 12, vagyis hozzám. Ráadásul új környezet, és én, mint egy szerkesztőfelület analfabéta eléggé izgatottan vártam a mai napot. Na de ez nem is fontos most, annál inkább a csapatok, akik között ismét feltűnik majd egy vissza-visszatérő, miközben az első hely talán sosem volt még ennyire egyértelmű. Ne hajts tovább, elmúlt az az idő. Folytatás!

1. (1.) Seattle Seahawks

Ki gondolta volna, hogy Wilson akkor játssza majd élete meccsét, ha ellenem van fantasyben? Eddig összesen nem volt 30 pontja…

2. (3.) Denver Broncos

Gyakorlatilag hivatalossá vált, hogy Peyton Manning a valaha élt legnagyobb irányító. Csak ez a kurva tél, meg a rájátszás ne lenne.

3. (2.) New England Patriots

Imádom, hogy összeállt az offense, de januárban nem fér bele, hogy a védelem csak minden második meccsen legyen rendben. Nagyon nem.

4. (5.) Carolina Panthers

Óriási underdog favoritom a Panthers februárra. Mindenki jön azzal, hogy a Seahawks verhetetlen lesz otthon, hát, majd meglátjuk. Ez az NFL, nem a La Liga.

5. (6.) Cincinnati Bengals

Ezzel a győzelemmel szinte biztossá tették, hogy wild card helynél lejjebb nem csúsznak majd. De miket beszélek.., mégis ki előzné meg őket a csoportban?

6. (7.) San Francisco 49ers

A Frisco altatja a mezőnyt a leginkább. Ti elhiszitek, hogy Kaepernick nem fog szarrá futni mindenkit januárban? Ugyan már. Csak addig vigyázni kell rá. 8fikP.AuSt.11 7. (4.) New Orleans Saints

Hátra van még két sorsdöntő ütközet a Carolina ellen, de most azt mondom, meglepne, ha húznák a csoportot. Habár hozzáteszem, sem a Detroit, sem a Cowboys, esetleg az Eagles nem lenne lehetetlen küldetés idegenben.

8. (8.) Kansas City Chiefs

Végig meccsben voltak a Denverrel, nem csúsznak vissza. De ha nem tudják visszavarázsolni viszonylag kurva gyorsan a rettegett védelmüket, akkor ismét csak benéznek egy picit a következő naptári évbe.

9. (11.) Detroit Lions

Régóta vártak egy ilyen sikerre Detroitban. Milyen mérleggel állnának, ha tudnának vigyázni a labdára? Lehet, hogy nem a csoportgyőzelem miatt kellene izgulni.

10. (10.) Dallas Cowboys

Az elmúlt időszak eredményeit nézve lassan azt mondhatjuk, hogy az NFC Least újra NFC East lesz. Az én favoritom pedig továbbra is a ‘boys ebből a négyesből.

11. (12.) Indianapolis Colts

Összekapták magukat a _csoportdöntőre, aminek valószínűleg egy januári hazai meccs lesz a jutalma, valószínűleg a Chiefs ellen. De erre visszatérünk a maga idejében.

12. (!) Miami Dolphins

Pittsburghben lehet bizonyítani, hogy megérdemelték a bizalmam. Wallace time?

Utolsó figyelmeztetés: Természetesen Dolphins, hiszen nagyon sűrű az AFC hatodik helyére pályázók listája. Ha nyernek, maradnak, ha nem, újra búcsúzunk tőlük.