FK! Playoff Ranking #12

fk pr Mivel gomes88 biszem-baszom európai focit (sampion ligát) néz a héten, ezért nem volt ideje megírni a playoff rankingot és rám sózta. Sajnos a sorrendet megadta előre, így nem trollkodhattam be az Eaglest a lista tetejére, de még az aljára se, pedig ők fognak bekerülni az NFC Eastből vagy nem. A listát elég nehéz lehetett összeállítani a sok múlt heti meglepetés miatt, amik teljesen felbolygatták az állóvizet a sorrrendünkben.

1. (2.) Seattle Seahawks

Pihentek, mégis előreléptek, így kell ezt csinálni. Jövő hétfőn eldönthetik a Saints ellen, hogy ők jutnak-e a Super Bowlba hazai pályán játsszák-e végig a rájátszást. Ha kikapnak, érdekes lehet még a végjáték.

2. (6.) New England Patriots

gomes88 következetes és pecces és mivel nyertek a Broncos ellen, így előznek. 24-0ás hátrányból szép munka nyerni, de kellett hozzá rendesen a Broncos bénázása is, főleg a hosszabbításban.

3. (1.) Denver Broncos

24-0nál elhittem, hogy Peyton tud hidegben játszani, bár akkor is a futások és a védelem dominált. Jól elszórakozták PO-rankingünk vezető helyét, gondolom ettől most nagyon maguk alatt vannak. Szerencséjükre a Chiefs is kikapott és a védelmük is megsínylette, de az Arrownheadbn jó kis meccs várható.

4. (3.) New Orleans Saints

Nehezen verték a Falconst, ezért a visszaesés gondolom, meg a Patriots miatt. Nagyon várom a hétfő esti rangadót a Hawks ellen, gondolom Ti is így vagytok vele.

5. (5.) Carolina Panthers

Továbbra is brutál a Panthers front7, de Cam Newton vért köpött a győzelemért, ami elég necces volt a delfinek ellen. Maradnak a helyükön.

6. (7.) Cincinnati Bengals

Pihentek, és ők is előreléptek, mert a Chiefs bénázott.

7. (9.) San Francisco 49ers

Sima győzelem a Skins ellen, bár ez nem mond el olyan sokat az erejükről. A további sorsolásuk viszont azért erős.

Ilyen kemény a 49ers D#

8. (4.) Kansas City Chiefs

Ha nincs védelem, nincs győzelem. Hali és Houston kiesése nagy érvágás, de állítólag nem estek ki hosszú távra. Ha verik a Broncost, még meg lehet a csoport, de ha nem tudnak nyomást helyezni Peytonra, akkor esélytelenek.

9. (!) San Diego Chargers

gomes88 őket tartja a legerősebb AFC 6. helyre pályázó csapatnak, no meg a Steelerst, pedig a Titans van jelenleg ott. Vannak még itt nehéz meccsek a folytatásban, én nem hiszem, hogy itt tudnak maradni a 17. hét végén is.

10. (4) Dallas Cowboys

búúúúú. Nagy nehezen megverték a Giants-et, most fél meccsel mennek az Eagles előtt. Romo nagyon klaccs, de fontos meccsen még mindig nem hiszem el, hogy tud játszani, márpedig a 17. heti Eagles-elleni rangadó az lesz.

11. (10.) Detroit Lions

Fél meccsel mennek a Bears és a Packers előtt, de egyáltalán nem meggyőzőek, ők az erősebb NFC East. Hálaadáskor Matt Flynn-nel néznek farkasszemet, én már nem tudom mit gondoljak ebben a csoportban.

12. (8.) Indianapolis Colts

Nagyon rapszódikusak és alszanak az első félidőben, így azért elég nehéz csoportot nyerni, jön fel a Titans nagyon, ezen a héten pedig pont egymás ellen lépnek pályára, érdekes lesz.

Utolsó figyelmeztetés: Három csapatnak is kiosztjuk ezen a héten. A Cowboysra az Eagles, a Lionsra a Bears és a Packers nyomul, a Chargersre pedig vagy 5 másik csapat, akik 5-6tal állnak az AFC-ben és versenybe szállnak az utolsó AFC playoff helyért.