FK! it, we’re going deep.

“Az ott Berrian? Asszem, hárman fogják. Tudod mit? Leszarom. Eldobom hosszan előre.

Igen, látom, Jones üres a szélen. De leszarom. A rövid passz köcsögöknek való. Én vagyok a kibaszott Sexy Rexy Grossman. Oda dobom, ahova kell. És ha véletlenül mégsem, a következő körben tutira bezúzom. Szeretem messzire dobni a labdát. Feláll tőle a farkam.

Mi van? Quick slantre kéne mennem? Faszt. Az buzis. Curl route? Buzis. Flare out? Buzis. Screen passz? Kevin Spacey-buzis! Ez kibaszott futball. A győzelem nem jön magától. Ne símogasd, baszd meg, ragadd torkon a rohadt meccset és keféld ki belőle a szart is! Azt hiszed, öt yardos outtal meccset lehet nyerni? Punci. Már nem John Shoop vezényli a támadásokat. Sexy Rexy a kapitány. Az anakonda. El kell ereszteni az anakondát.

Na jó, eldobom. Szép. Nézd, milyen messzire száll. Jól nézek ki. Lefogadom, hogy az a Pats cheerleader benedvesedett ettől a dobástól. Mocskosul akar engem. Tuti, hogy szereti a lépcsőházban csinálni. Biztosan betalálok, bébi. Mmmmm. Jó vagyok.

Picsába. Asszem, Samuel kapta el. Megint. Akkor is kurva jó érzés volt elhajítani a cuccot. Ugye, hogy még nem láttál ilyen szép passzt? Tudod mit? Nem csak hogy legközelebb is hosszúra megyek, de még messzebbre fogom dobni. Keményebben. Látod azt a tolószékes srácot az end zone mögötti lelátón? A szeme közé fogok kúrni egy Sexy Rexy bombát. Mért? Mert megtehetem.

Rex Grossmanről beszélünk. Száz kiló izgató acélidom. Nem csak hajítógép. Baszógép. A hosszú passzomról a Rex-imádók rögtön tudják, hogy kibaszottul ott vagyok. A szakadék szélén. Hol máshol? A hölgyek szeretik a veszélyt. A kiszámíthatatlanságot. Hm, először talán finom puha passzokkal ingerlem őket. Aztán kőkeményen beleállok, hátrahúzom, és ami a csövön kifér. Tudják, hogy úgy kúrok, ahogy dobok. Így megy ez a szexiparban.

Beindultál? Én igen.”

Az eredeti itt olvasható: TheFlintSkinny: Fuck It, I’m Going Deep korábban pedig franchise-unk előző székhelyén tettük ki.